Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END - continuare Sâmbătă, 20 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

6 Martie 2011
Vizualizari: 1853
Comentează add

Mesajele voastre primite la numărul 0748.88.77.66 puse-n pagina de mine şi comentate de Gabi, Bogdan şi Patricia.

Extemporal la... SMS

-

Continuăm perioada de promoţie a iubirii şi în această săptămână, iar tema extemporalului la ... SMS de duminică 20 februarie 2011 a fost: Care este reţeta căsniciei perfecte pentru voi şi pentru alţii?


Iată ce „reţete” mai mult sau mai puţin verificate ne-au propus ascultătorii emisiunii:
 

  • Petrişor:


Dacă nu te însori o să-ţi pară rau, dacă te însori o să regreţi toată viaţa.


Anca J: Petrişor dragă, decât să trăieşti cu speranţa şi să mori cu regretul sau să alegi până culegi, şi având în vedere că oferta de pe piaţă este destul de diversificată, sfatul meu prietenesc este să te hotărăşti cât mai curând şi să ne chemi la nuntă. Succes!
 

  • Ghiţă din Baia Mare.


În căsnicie, femeia este norocul bărbatului, iar bărbatul este cel ce şi-a .....forţat norocul!


Anca J: Află de la mine stimabile Ghiţă că noi femeile chiar SUNTEM norocul vostru. Şi asta din clipa în care aţi apărut pe lume. Imagineză-ţi te rog cum ar arăta lumea fără femei! Cât de lipsită de griji ar fi viaţa voastră fără acele minunate fiinţe care vă stau alături, care se găsesc să de cu aspiratorul tocmai atunci când este finala Campionatului Mondial de Fotbal, care vă pun să staţi cu copilul tocmai când aveaţi programată o ieşire cu băieţii, care vă târăsc la mama soacră la masă tocmai în duminica când vroiaţi să dormiţi şi voi mai mult... Aşa că, hai noroc!
 

  • Reţeta câştigătoare ne-a fost trimisă de Virginia din Bucureşti:


Soţul meu este italian, căsatoria noastră se bazează pe RESPECT. Italienii îşi iubesc mama, răsfaţă amanta şi îşi respectă soţia !


Anca J: Felicitări dragă Virginia pentru alegerea făcută! Am şi eu o curiozitate! Tu cum te inţelegi cu „răsfăţata”. Nu de alta dar „respectul” fără răsfăţ e ca mâncarea fără sare şi invers.
 


Etichete extemporalsms

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live