Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 23 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

13 Februarie 2015
Vizualizari: 2302
Comentează add

Consiliul General al Capitalei a adoptat o hotărâre și pentru proiectul de supralărgire a Splaiului Independenţei şi conectarea acestuia la autostrada A1.

Expropieri pentru lucrări de infrastructură în București

atena-teognoste

Drumul expres Splaiul Independenței-Ciurel-A1. Foto: PMB. 

Consiliul General al Capitalei a adoptat mai multe hotărâri pentru exproprierile de teren necesare continuării unor lucrări de infrastructură.

Între proiectele vizate se numără şi continuarea proiectului de supralărgire a Splaiului Independenţei şi conectarea acestuia la autostrada A1.

S-a decis, de asemenea, şi acordarea de despăgubiri pentru exproprierile de teren necesare supralărgirii Şoselei Fabrica de Glucoză, care va permite intrarea autostrăzii A3 în  Bucureşti, după cum a precizat pentru postul nostru de radio, şeful Direcţiei de Transporturi din Primăria Capitalei, Ion Dedu.  

"Venirea autostrăzii A 3 în Bucureşti nu se rezolvă numai prin realizarea lărgirii Fabricii de Glucoză, trebuiesc luate măsuri mai mari, mai ample, probabil că va mai fi nevoie de realizarea unor infrastructuri.

"Aici vorbesc despre nodul foarte complex care este prevăzut în a se realiza în zona Petricani-Fabrica de Glucoză, plus realizarea unor proiecte de distribuire a traficului către inelul median şi inelul principal şi aici aş vorbi din nou despre necesitatea introducerii sensurilor unice pe Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca şi realizarea pasajelor de la Doamna Ghica cu Colentina, Pantelimon cu Chişinău şi, bineînţeles, reorganizarea intersecţiei de la Petricani cu Bulevardul Lacul Tei.


Etichete Știri BucureștiinfrastructurăexpropieriA1A3autostrăzipasaje

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live