Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 01 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Aprilie 2018
Vizualizari: 557
Comentează add

Expoziţie la Muzeul Naţional de Artă dedicată împlinirii a 150 de ani de la fondarea Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti .

Expoziţia "Artă şi comerţ - 150 de ani de la fondarea CCIB"

radiojurnal

Foto: ccib.ro.

Expoziţia "Artă şi comerţ - 150 de ani de la fondarea Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti" s-a deschis miercuri la Muzeul Naţional de Artă al României din capitală.

Este primul eveniment dedicat împlinirii a unui secol şi jumătate de activitate permanentă a Camerei prin care se evidenţiază rolul acesteia în dezvoltarea şi modernizarea economiei.

Potrivit şefului Biroului Artă Europeană şi Arte Decorative din cadrul Muzeului, Cosmin Ungureanu, sunt expuse diverse lucrări de artă de o valoare deosebită. 

Cosmin Ungureanu: 'Scene de târg, de bâlci, de talcioc, peisaje stradale, strada Balzac, de pildă, sau Piaţa Amzei sau Cheiul Dâmboviţei, Piaţa Aman, de asemenea, figuri insolite, târgoveţi, vânzători de covoare, hamali în port şi chiar peisaje industriale şi chiar, de asemenea, reprezentări alegorice ale industriei, ale comerţului, litografii reprezentând pavilioanele Băncii Marmorosch Blank, de exemplu, şi a Grupului Industriei din Bucureşti şi alte asemenea imagini".

Citiți aici comunicatul de presă privind vernisajul expoziției de pictură, grafică și sculptură ARTĂ și COMERȚ. 150 de ani de la fondarea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București.


Etichete ExpoziţieMuzeul Naţional de Artă150 de ani de la fondareaCamera de Comerţ şi Industrie a Municipiului BucureştiBiroul Artă Europeană şi Arte Decorative din cadrul MuzeuluiCosmin Ungureanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live