Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Grecu

8 Noiembrie 2013
Vizualizari: 2228
Comentează add

Un bărbat a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, după ce butelia cu gaz pe care o manevra a explodat. Victima a fost transportată la Spitalul de Arşi din Capitală.

Explozie la un restaurant din Caracal

cristina-grecu

Foto: Arhivă Reuters.

Una dintre cele trei victime ale exploziei de vineri de la un restaurant din Caracal a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din capitală.

Este vorba despre un bucătar care a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, după ce butelia cu gaz pe care o manevra a explodat.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a deschis o anchetă în acest caz despre care ne dă detalii corespondenta noastră, Laura Stoican.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, grav rănit în explozia produsă vineri, într-un restaurant din Caracal, a fost transportat în stare de inconştienţă cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

În urma deflagraţiei, acesta, care era angajat ca bucătar în restaurant, a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, iar celelalte două victime ale exploziei sunt şi ele sub supraveghere medicală, suferind traumatisme, iar una dintre femei are arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului.

ITM Olt face cercetări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, Daniel Ghiţă, a spus că femeile rănite nu erau angajate ale restaurantului şi urmează să fie stabilit în ce calitate se aflau acolo, dacă acestea era cliente sau nu.

Acesta a mai spus că în restaurant a avut loc explozia din cauza manevrării necorespunzătoare a unei butelii cu gaz.

ITM Olt va face cercetări şi în privinţa modului în care a fost manevrată butelia care a determinat explozia, dacă au fost respectate normele de protecţie a muncii.

După finalizarea verificărilor şi a dosarului de anchetă, documentele vor fi trimise la Bucureşti, la Inspecţia Muncii şi, ulterior, se va stabili dacă a fost accident de muncă şi eventualele sancţiuni.

Doctorul Adrian Stănculescu de la Spitalul de Arşi din capitală ne-a precizat că pacientul cu arsuri pe 90% din corp se află în acest moment în sala de operaţie.

Trei persoane au avut nevoie de ajutor medical, alte două femei au fost rănite, din care o femeie de 51 de ani, cu arsuri pe 50% din corp, a fost dusă la o unitate medicală din Craiova, transmite redactorul nostru, Adriana Turea.


Etichete Ştiri sud-vestSMURDexplozieCaracalrestaurantBucureştianchetăITMOltarsuri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live