Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA - continuare Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Iulie 2017
Vizualizari: 983
Comentează add

Ministrul pentru mediul de afaceri, Ilan Laufer, spune că în ultima zi ritmul înregistărilor a fost de 4 proiecte pe minut

Expiră termenul pentru depunerea dosarelor în Programul Start-Up Nation

radiojurnal

Ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ilan Laufer foto: facebook.ro

Vineri a expirat termenul pentru depunerea dosarelor în Programul Start-Up Nation. Numai în ultimele două zile, 5000 dintre firmele interesate să primească finanţare pentru dezvoltarea unei noi afaceri s-au înscris în program.

Ritmul înregistărilor în ultima zi a fost de patru proiecte pe minut, a declarat ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ilan Laufer:

"Astăzi dimineaţă aveam 13.500 de planuri de afaceri depuse şi un buget estimat la 2,7 miliarde, dacă e să luăm toate planurile de afaceri depuse în calcul. Evident că urmează să facem o evaluare foarte strictă în acest sens.

În cazul în care o parte din aceste firme, dintr-un motiv sau altul, nu sunt eligibile sau cei care au aplicat nu mai doresc să meargă mai departe şi vom avea fonduri rămase neabsorbite, iar prioritatea mea numărul unu va rămâne absorbţia sută la sută a fondurilor, mai ales că este vorba şi de fonduri europene."

Programul Start-Up Nation are un buget de 1,7 miliarde de lei în acest an, iar suma maximă pe care o poate primi o firmă este de 200.000 de lei.


Etichete Programul Start-Up Nationultima zi de înscrieriIlan Laufer

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live