Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Octombrie 2018
Vizualizari: 482
Comentează add

Temele abordate au fost înfiinţarea secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, modificările aduse Codului Penal, celui de Procedură Penală şi legilor justiţiei.

Experţi ai CE au avut o întrevedere cu o delegaţie a Ministerului Public

radiojurnal

 Procurorul General al României, Augustin Lazăr Foto: Agerpres.

Experţi ai Comisiei Europene au avut mirecuri, 3 octombrie, o întrevedere la sediul Parchetului General cu o delegaţie a Ministerului Public, condusă de procurorul Augustin Lazăr, în cadrul misiunilor periodice de informare privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, principalele teme abordate au vizat aspecte privind înfiinţarea secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, modificările aduse Codului Penal, celui de Procedură Penală şi legilor justiţiei, protocoalelor de cooperare încheiate cu Serviciul Român de Informaţii.

Totodată, au fost analizate recomandările din ultimul raport al Comisiei Europene fiindu-le puse la dispoziţie experţilor statistici actualizate din care rezultă progresele înregistrate în combaterea infracţiunilor de corupţie, folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, spălare a banilor, evaziune fiscală - se precizează în comunicat.


Etichete Augustin LazărParchetul GeneralMinisterul PublicMCVcod penallegile justiţiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live