Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 09 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Octavian Begu

13 Decembrie 2019
Vizualizari: 603
Comentează add

Conservatorii au câştigat majoritatea în alegerile parlamentare de ieri, potrivit exit-poll

Exit-poll alegeri Marea Britanie

octavian-begu

 

Up-date ora 0.30: Sondajul la ieşirea de la urne, după alegerile de ieri din Marea Britanie, arată că premierul conservator Boris Johnson a obţinut majoritatea de care are nevoie pentru a finaliza Brexitul la 31 ianuarie, cu 368 de mandate din totalul de 650 al Parlamentului. Principala formaţiune de opoziţie, laburiştii conduşi de Jeremy Corbyn, care intenţionau în caz de victorie să organizeze un nou referendum pe tema ieşirii ţării din Uniunea Europeană, ar urma să deţină 191 de mandate, cu 70 mai puţine faţă de scrutinul precedent, a notat corespondentul nostru la Londra, Dan Vasiliu. 

Ştire iniţială: Primele sondaje de la ieşirea de la urne, după alegerile parlamentare din Marea Britanie arată că premierul conservator Boris Johnson a obţinut majoritatea de care are nevoie pentru a finaliza Brexit-ul, cu 368 de mandate faţă de cele 191 ale laburiştilor.

Corespondentul nostru la Londra, Dan Vasiliu, va reven în curând cu detalii. Rezultatele oficiale vor fi aflate dimineaţă, la ora 7, ora României.  


Etichete Marea BritanieBoris JohnsonBrexit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live