Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (continuare) Sâmbătă, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Bahor, Brăila

6 Septembrie 2020
Vizualizari: 825
Comentează add

Exercițiul multinațional Blonde Avalanche 20

gina-bahor-braila

 Foto: Arhivă.

La Brăila începe astăzi un exercițiu multinațional la care participă peste 200 de militari din structuri de geniu din Armata României.
 
Scopul este perfecționarea misiunilor de limitare și înlăturare a consecințelor dezastrelor naturale. Are detalii corespondentul RRA, Gina Bahor:
 
Reporter: În poligonul de instrucție Vărsătura are loc ceremonia de deschidere a Exercițiului multinațional „Blonde Avalanche 20”, gazdă fiind Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos”.
 
Exercițiul se desfășoară în perioada 6-11 septembrie, cu participarea a peste 200 de militari din structuri de geniu din Armata României: Batalionul 52 Geniu „Tisa” din Satu Mare și Batalionul 96 Geniu „Cetatea Bucureşti”.
 
„Blonde Avalanche" are ca scop instruirea în comun a personalului batalionului multinațional de geniu, cu militari din țările partenere: România, Ucraina, Slovacia, Ungaria și se vor planifica și executa misiuni specifice de limitare și înlăturare a consecințelor dezastrelor naturale.
 
Pe data de 10 septembrie este stabilită ziua distinșilor vizitatori, în poligonul de instrucție Vărsătura fiind incluse exerciții demonstrative și expoziții militare.
 
Reprezentanții forțelor armate ale Slovaciei și Ungariei participă exclusiv online.
 
(PH)

Etichete Blonde Avalanche 20exercitiu multinationalmilitari(PH0

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live