Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END Sâmbătă, 24 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

13 Octombrie 2018
Vizualizari: 362
Comentează add

Potrivit scenariului pentru Exerciţiul "Seism 2018", 12 dintre aceste clădiri s-ar prăbuşi în perimetrul Centrul Vechi-Universitate şi aproximativ 200 de persoane ar fi rănite.

EXERCIȚIU SEISM 2018: Intervenţii în Centrul Vechi, din Bucureşti

alex-lancuzov

Foto: Arhivă/ISU Bucureşti.

 Centrul acţiunilor  exerciţiului naţional "Seism 2018" va fi Capitala, unde se presupune că vor fi şi cele mai multe clădiri prăbuşite.

O astfel de zonă, unde se simulează că ar fi fost distruse peste zece clădiri, este Centrul Vechi din Bucureşti. Este acolo şi reporterul RRA, Alexandru Lancuzov. Revine în direct cu detalii:


Reporter: În Centrul Vechi, sunt multe clădiri cu risc seismic. Potrivit scenariului pentru Exerciţiul naţional "Seism 2018", 12 dintre aceste clădiri s-au prăbuşit în perimetrul Centrul Vechi-Universitate şi aproximativ 200 de persoane sunt rănite.

Pe arterele principale care converc către această zonă am văzut trecând mai multe autospeciale de la pompieri şi maşini de la descarcerare, dar şi ambulanţe sau echipaje de la Poliţia Rutieră.

De asemenea, în zona străzii Şelari, de unde transmit acum, poliţiştii locali pe motociclete sunt în dispozitiv, pregătiţi să intervină pentru a facilita deplasarea autospecialelor de intervenţie sau pentru a fluidiza circulaţia, pentru că în zonă sunt şi restricţii impuse pentru Maratonul Internaţional Bucureşti.

Totodată, am văzut că de mai multe ori un elicopter al poliţiei a survolat zona centrală a Capitalei.


Etichete exercitiu seism 2018cutremurbucuresticentrul vechi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live