Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Aprilie 2019
Vizualizari: 537
Comentează add

Exerciţiul Resolute Castle 2019 va permite mobilizarea rapidă de forţe şi demonstrarea capacităţii de descurajare dintr-un mediu complex de securitate.

Exerciţiu militar multinaţional la Centrul Naţional de Instruire din Cincu

radiojurnal

 Foto: Arhivă. 

La Centrul Naţional de Instruire din Cincu, judeţul Braşov, a început miercuri, 24 aprilie, un exerciţiu militar multinaţional, ajuns la a 5-a ediţie.

Exerciţiul va permite mobilizarea rapidă de forţe şi demonstrarea capacităţii de descurajare dintr-un mediu complex de securitate.

"Resolute Castle 2019 este un exercițiu specific de geniu și de pregătire multinațională anuală la care participă unități de geniu din Forțele Terestre Române și din Garda Națională a Statelor Unite ale Americii. Pentru al cincilea an consecutiv, Brigada 10 Geniu "Dunărea de Jos", sprijinită de structuri de geniu din Diviziile 2 și Divizia 4 Infanterie, vor executa, împreună cu militari americani, în perioada aprilie-septembrie, lucrări de infrastructură și amenajare a platformei de instrucție în Centrul Național de Instruire Întrunită "Getica"", a declarat locotenent colonelul Ciuta Mihai.


Etichete CincuLocotenent colonel Ciuta MihaiResolute Castle 2019militar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live