Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Joi, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Geanina Buftea

4 August 2015
Vizualizari: 2317
Comentează add

Între orele 12:00 şi 13:00 circulaţia pe Drumul Naţional 15 în zona Barajului Izvorul Muntelui va fi întreruptă temporar.

Exercițiu militar în jurul Barajului Bicaz

geanina-buftea

Barajul Bicaz. Foto: wikipedia.org.

Ministerul de Interne organizează astăzi în jurul Barajului Bicaz din judeţul Neamţ un exerciţiu militar.

Ofiţeri şi subofiţeri din minister, precum şi cadre medicale, vor participa la acţiunea din zona Lacului de acumulare "Izvorul Muntelui".

Desfăşurarea impresionantă de forţe pe Barajul de la Bicaz, 120 de cadre din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ofiţeri, subofiţeri, agenţi, instructori militari, medici şi asistenţi medicali, participă la un exerciţiu intern cu forţe şi mijloace în teren cu tema "Intervenţia în sprijinul unui transport special atacat pe Barajul Bicaz al lacului "Izvorul muntelui".

Între orele 12:00 şi 13:00 circulaţia pe Drumul Naţional 15 în zona Barajului Izvorul Muntelui va fi întreruptă temporar.

În acest sens, jandarmii recomandă tuturor participanţilor la traficul rutier să respecte cu stricteţe semnificaţiile indicatoarelor de presemnalizare amplasate pe tronsonul de drum blocat, precum şi indicaţiile echipajelor de Poliţie Rutieră.

De asemenea, turiştii care se vor afla temporar în zonă sunt rugaţi să respecte indicaţiile patrulelor de jandarmi, în ceea ce priveşte accesul pietonal pe Barajul Bicaz


Etichete exercitiu militarBarajul BicazNeamtlacul de acumulare Izvorul MunteluiMAIpolitie rutieracirculatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live