Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Martie 2017
Vizualizari: 1121
Comentează add

Ambasadorul SUA în România a anunţat că exerciţiul va avea loc în luna iulie şi la el vor participa aproximativ 30.000 de soldaţi din ţările membre NATO.

Exerciţiu militar cu aproximativ 30.000 de militari NATO găzduit de România

radiojurnal

 Ministrul Apărării, Gabriel-Beniamin Leş (dreapta) cu ambasadorul Statelor Unite Hans Klemm (stânga) Foto: facebook.com/mapn.ro

Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a declarat la Bistriţa că în luna iulie România va gazdui un exerciţiu militar de amploare, la care vor participa aproximativ 30.000 de soldaţi din ţările membre NATO.

Hans Klemm a subliniat că relaţiile dintre armatele română şi americană sunt foarte bune.

"Avem nu doar o stransă relaţie de prietenie între România şi SUA, dar şi un Parteneriat strategic şi suntem împreună aliaţi în cadrul NATO. Soldaţii români şi cei americani au o foarte strânsă colaborare. Anul trecut au fost aproximativ 180 de exerciţii şi antrenamente comune. 180 de astfel de ocazii, ceea ce înseamnă că la fiecare două zile, soldaţii noştri, membri ai forţelor aeriene, ai forţelor terestre, dar şi ai forţelor speciale s-au antrenat împreună. Veţi vedea că şi în acest an în luna iulie va avea loc un exerciţiu de amploare în România, aproximativ 30.000 de soldaţi ai ţărilor membre NATO, vor veni să se antreneze împreună cu soldaţii români", a anun'at ambasadorul SUA la Bucure;ti, Hans Klemm.

Ambasadorul Klemm a inaugurat "Raftul american" la Biblioteca Judeţeană "George Coşbuc" din Bistriţa. El a donat din partea ambasadei 250 de volume în limba engleză, necesare celor care doresc să se familiarizeze cu literatura şi cultura americană.


Etichete Hans KlemmNATOarmatăexerciţiuGabriel Leş

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live