Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Poenaru, Botoşani

21 Septembrie 2015
Vizualizari: 1313
Comentează add

ISU Botoșani a programat un exerciţiu pentru limitarea şi înlăturarea efectelor unor situaţii de urgenţă produse pe raza localităţii Vorona, zona Mănăstirea Voronei.

Exercițiu ISU la mănăstire

gina-poenaru-botosani

Foto: facebook.com

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani desfăşoară în data de 22 septembrie 2015, un exerciţiu de cooperare pentru limitarea şi înlăturarea efectelor unor situaţii de urgenţă cu manifestări deosebit de rapide şi efecte limitate în timp, produse pe raza localităţii Vorona, zona Mănăstirea Voronei.

La acţiunile de intervenţie şi înlăturarea efectelor negative ale situaţiilor tactice vor participa forţe şi mijloace ale Inpectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Suceava şi Iaşi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, UPU – SMURD Regional Iaşi, Direcţiei de Sănătate Publică, Direcţiei Silvice Botoşani, Agenţiei pentru Protecţia Mediului, voluntari ai Filialei de Cruce Roşie Botoşani şi Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vorona.

Scopul exerciţiului este de pregătire a forţelor implicate în gestionarea situaţiilor de urgenţă şi organizarea cooperării cu toate forţele participante din judeţ şi cu forţe şi mijloace profesioniste din judeţele limitrofe.

Activitatea va începe la 11.00, în sala de şedinţe din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Botoşani, cu o scurtă prezentare a scenariului exerciţiului şi desfăşurarea şedinţei extraordinare a membrilor CJSU Botoşani.

 

Etichete Știri Nord-EstISUmănăstireBotoșaniexercițiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live