Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Luni, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Beleavski, Moscova

10 Februarie 2015
Vizualizari: 990
Comentează add

Rusia desfăşoară două exerciţii militare la frontiera cu Ucraina, cu o zi înainte de întâlnirea crucială de la Minsk consacrată crizei ucrainene.

Exerciţii militare ale Rusiei la graniţa cu Ucraina

alexandru-beleavski-moscova

Militari în Ucraina. Arhivă Foto: captură video. 

Pe teritoriul districtului militar de sud învecinat cu Ucraina au început exerciţii militare de anvergură, la care participă aproximativ 2000 de militari din subunităţi de cercetare şi speciale, în cadrul manevrelor care se vor desfăşura timp de o lună pe şapte poligoane din şase regiuni din Caucazul de Nord şi pe Volga. 

Vor fi exersate acţiuni specifice de cercetare-diversiune, inclusiv ambuscade, atacuri prin surprindere, distrugerea liniilor de comunicaţie inamice. 
 
O atenţie specială va fi acordată utilizării mijloacelor de cercetare capabile să depisteze efectivele şi tehnica de luptă inamică indiferent de condiţiile meteo şi de  vizibilitate. 
 
Separat, în jur de 600 de militari şi 50 de unităţi de tehnică de luptă din recent înfiinţata brigadă de apărare de coastă a flotei Mării Negre desfăşoară în aceste zile exerciţii tactice pe un poligon de munte din Crimeea, informează agenţiile ruse de presă. 
 
Exerciţiile au loc pe fondul intensificării luptelor din estul Ucrainei, în contextul reuniunii liderilor Franţei, Germaniei, Rusiei şi Ucrainei consacrate reglementării crizei ucrainene preconizate să aibă loc mâine la Minsk.

Etichete RusiaUcrainaexercițiimilitareCaucazul de NordVolgaCrimeeaMinsk

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live