Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

21 Iulie 2020
Vizualizari: 136
Comentează add

La exercițiile din regiune au participat peste două mii de militari ruşi ai unui regiment de motorizate și subunităţi de pușcași marini.

Exerciții ale pușcașilor marini ruşi au avut loc în regiunea Kaliningrad

sergiu-stet

  Ministrul apărării de la Moscova, Serghei Şoigu (stânga). Foto: Arhivă.

Pe poligonul Hmeliovka, din regiunea Kaliningrad, Rusia, a fost organizat un exercițiu tactic bilateral, cu participarea pușcașilor marini și a unui regiment al corpului de armată a Flotei Ruse din Marea Baltică, relatează Agenţia de presă INTERFAX, citând un comunicat al Flotei Ruse.

 
În timpul exercițiului, unitățile regimentului de puști motorizate ale corpului de armată a Flotei Baltice au simulat exerciţii de apărare a zonei de coastă. În cursul acestor aplicaţii au mai fost simulate exerciţii de luptă navală, de căutare şi distrugere a unor ţinte, aparţinând unui inamic convenţional, de detectare şi lovire a unor puncte de comandă amplasate pe coastă, precum şi de respingere a unui atac din partea unui adversar convenţional.
 
La exercițiile din regiune au participat peste două mii de militari ruşi ai unui regiment de motorizate și subunităţi de pușcași marini, fiind implicate și aproximativ 100 de unități de echipament militar.
 
Militarii ruşi din cadrul Districtului Militar Sudic au efectuat recent exerciţii militare, în timpul cărora au traversat trecătorile montane din Caucaz.

Etichete Kaliningradarmatămilitar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live