Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 05 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1038
Comentează add

Prim-vicepreşedintele PNL Andreea Paul consideră că executivul Cioloş pentru a reuşi trebuie să pună în practică reforme liberale în administraţie, ministere şi politică.

Executivul Cioloş "să pună în practică reforme liberale"

radiojurnal

Andreea Paul. Foto: portalsm.ro.

Executivul Cioloş trebuie să pună în practică reforme liberale, afirmă prim-vicepreşedintele PNL Andreea Paul

Prim-vicepreşedintele PNL Andreea Paul consideră că executivul Cioloş pentru a reuşi trebuie să pună în practică reforme liberale în administraţie, ministere şi politică.

"Guvernarea Cioloş trebuie să îşi asume crearea premiselor pentru revitalizarea ministerelor şi a administraţiei, prin găsirea, formarea şi punerea în funcţie a unor oameni noi, bine pregătiţi, care să o înlocuiască, pe cât se poate, de profesionişti, ca expertiză de specialitate şi administrativă, oamenii care ocupă posturi de decizie la nivel central şi local, doar şi exclusiv pe criterii politice", a spus Andreea Paul.

Mai aşteaptă de la viitorul guvern tehnocrat să propună un buget în care să pună un accent mai mare pe educaţie, sănătate şi asistenţă socială, a afirmat astăzi, la Oradea, senatoare UDMR Rozália Biró.

Ea a spus că Uniunea este de acord cu formarea unui guvern tehnocrat, care să fie condus de Dacian Cioloş.

"Considerăm că domnul Cioloş este o persoană care poate să corespundă acestei sarcini enorm de grele, care să o revină guvernului pentru următorul an, pentru că vorbim, practic, de un an, dar esenţa şi de aceea şi poziţia noastră fermă legată de acest guvern care va fi condus de domnul Cioloş o vom putea spune foarte clar atunci când vedem persoanele propuse pentru miniştri şi vedem programul de guvernare", a afirmat Rozália Biró. 


Etichete PNLAndreea Paulcabinetul Dacian Cioloşguvernarereformele liberale în administraţieministere şi politicăUDMRRozália Biró

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live