Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Moţatu

11 Iulie 2010
Vizualizari: 1422
Comentează add

Premierul Emil Boc a declarat că guvernul ia în considerare opţiunea diminuării TVA-ului dar şi impozitarea tuturor pensiilor cu 16%.

Executivul analizează posibilitatea reducerii TVA

sorin-motatu

Premierul Emil Boc vizitează zonele afectate de inundaţii. Foto: Mediafax.

Premierul Emil Boc a anunţat, la Tulcea, că executivul analizează posibilitatea reducerii TVA, taxa pe valoare adăugată.

Anunţul premierului a fost făcut după ce preşedintele Traian Băsescu a declarat că va solicita Guvernului diminuarea TVA, dar şi impozitarea tuturor pensiilor cu 16%. 

Emil Boc a mai afirmat ca impozitarea pensiilor nu este suficientă pentru a acoperi o eventuală scădere a TVA, fiind nevoie şi de o serie de măsuri suplimentare.

Şeful guvernului a afirmat că taxa va fi diminuată dacă măsura va fi aprobată de Parlament şi dacă se vor găsi măsuri alternative care vor compensa această scădere.

Premierul Emil Boc a mai anunţat că până pe 15 iulie guvernul va avea un inventar preliminar al pagubelor produse de inundaţii şi a atras atenţia asupra problemelor de sănătate care ar putea apărea după retragerea apelor.

Premierul a anunţat totodată că executivul va realiza Cartea Albă a fondurilor europene şi că odată pe lună miniştrii vor da raportul public, în prezenţa presei, asupra modului în care au reuşit să atragă bani europeni.


Etichete Emil BocTraian BăsescuexecutivguvernTVApensii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live