Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU (sport si muzica) Luni, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

7 Decembrie 2018
Vizualizari: 307
Comentează add

Executivul a amânat până la 31 decembrie anul viitor termenul de restituire a banilor donaţi pentru achiziţionarea "Cuminţeniei Pământului".

Executivul a amânat resituirea banilor donaţi pentru Cuminţenia Pământului

radu-dobritoiu

Executivul a amânat până la 31 decembrie anul viitor termenul de restituire a banilor donaţi pentru achiziţionarea operei lui Constantin Brâncuşi "Cuminţenia Pământului". Decizia a fost luată prin ordonanţă de urgenţă, la iniţiativa Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, a precizat purtătorul de cuvânt al guvernului, Nelu Barbu.

Nelu Barbu:

"Iniţial, termenul era 31 decembrie anul acesta. Prin această modificare, termenul respectiv a fost prorogat până la data de 31 decembrie 2019. Deci, cu un an, astfel încât persoanele care trebuie să îşi recupereze sumele pe care le-au donat pentru "Cuminţenia Pământului" să îşi poată recupera banii respectivi. Sunt, totuşi, proceduri în care sunt implicate şi alte instituţii şi de aceea a fost luată această decizie".

Tot astăzi, guvernul a suplimentat cu două milioane de lei bugetul Ministerului Culturii pentru finanţarea unor proiecte care vor fi realizate în cadrul preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, care începe la 1 ianuarie.
 


Etichete Cuminţenia Pământuluidonaţii Cuminţenia Pământuluirestituire bani Cuminţenia Pământului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live