Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ianna Ioniţă

23 Mai 2016
Vizualizari: 1229
Comentează add

Cristian Mungiu, într-un inteviu în exclusivitate la RRA despre bucuria de a fi primit recunoaşterea juriului pentru munca sa de la pelicula "Bacalaureat".

EXCLUSIV: Cristian Mungiu, succes românesc la Cannes EXCLUSIV: Cristian Mungiu, succes românesc la Cannes - Conține audio

ianna-ionita

Regizorul Cristian Mungiu.

Regizorul Cristian Mungiu, cel care a câştigat ieri  Premiul pentru Regie la prestigiosul Festival Internaţional de Film de la Cannes, este aşteptat astăzi la Bucureşti.

Înainte de a se îmbarca în avionul care îl va aduce în România, Cristian Mungiu i-a vorbit Iannei Ioniţă despre bucuria de a fi primit recunoaşterea juriului pentru munca sa de la pelicula "Bacalaureat", subliniind că speră ca publicul român să vadă filmul său, dar şi celelalte producţii româneşti care au fost în competiţie la Cannes.

"Ne-am bucurat foarte tare, pentru că există un fel de presiune asupra noastră, nu prea plăcută, adică degeaba ajungem cu filmele selectate la Cannes, dacă astfel se aşteaptă întotdeauna ca succesul filmului să echivaleze cu un premiu, ceea ce nu este foarte rezonabil, dar ne-am bucurat cu atât mai mult că s-a întâmplat să luăm un premiu. E important pentru mine ca publicul să aibă prioritatea să descopere toate filmele care au fost la Cannes, anul acesta, pentru că a fost o ediţie bună, şi nu doar cele care au primit un premiu", a spus Cristian Mungiu.

AUDIO: Interviu cu Cristian Mungiu.


Etichete exclusiv radiocristian mungiuinterviucannesbacalaureat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live