Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Eugen Rusu

27 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1362
Comentează add

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a vorbit la Apel matinal despre evoluţiile din ce în ce mai frumoase şi interesante ale jucătorilor români de tenis.

Evoluţiile sportivilor români la Australian Open, "de excepţie" Evoluţiile sportivilor români la Australian Open, "de excepţie" - Conține audio

eugen-rusu

Simona Halep, Marius Copil, Irina Begu. Foto: colaj foto Arhivă.

Simona Halep a fost învinsă de Ekaterina Makarova, în această noapte, la Melbourne, în sferturile de finală ale turneului Australian Open.

Chiar dacă a pierdut, jucătoare de tenis se menţine pe locul al treilea în clasamentul WTA.

Şi alţi jucători s-au remarcat la competiţia de la Antipozi.

Irina-Camelia Begu s-a calificat, în premieră, în optimile de finală ale unui turneu de Grand Slam.

Marius Copil s-a calificat, în premieră, pe tabloul principal al unui turneu de mare şlem.

Şi chiar dacă nu a trecut de Stan Wawrinka în turul doi, tânărul tenisman şi-a lăsat amprenta asupra comeptiţiei prin cel mai rapid serviciu, cu 242 km/h.

Iar la proba de dublu masculin, România mai are doi jucători care luptă pentru un loc în semifinalele turneului australian.

Este vorba despre Horia Tecău şi Florin Mergea care vor juca miercuri dimineaţă.

Despre evoluţiile din ce în ce mai frumoase şi interesante ale jucătorilor români de tenis am vorbit la Apel matinal cu preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

"Dacă putem compara infrastructura ţărilor participante şi banii investiţi în tinerii noştri sportivi, cred că performanţele sunt de excepţie", a spus George Cosac.

Audio: Apel matinal


Etichete exclusiv radiotenisApel matinalAustralian OpentenisperformanţăMarius CopilSimona HalepIrina BeguGrand SlamHoria TecăuFlorin MergeaGeorge Cosac

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live