Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Cerven

21 Noiembrie 2013
Vizualizari: 1908
Comentează add

Gaudeamus propune, până la sfârşitul săptămânii, un maraton de peste 600 de evenimente culturale, precum lansări de carte, întâlniri cu scriitorii, mase rotunde şi dezbateri.

Evenimente culturale de excepţie la Târgul Gaudeamus Evenimente culturale de excepţie la Târgul Gaudeamus - Conține galerie foto

Cea de-a 20-a ediţie a Târgului Internaţional de carte "Gaudeamus - carte de învăţătură", eveniment iniţiat şi organizat de Radio România, s-a deschis la Pavilionul Central Romexpo din Capitală.

Gaudeamus propune, până la sfârşitul săptămânii, un maraton de peste 600 de evenimente culturale, precum lansări de carte, întâlniri cu scriitorii, mase rotunde, dezbateri, analize.

La deschiderea de miercuri  a fost lansat şi volumul "G de la Gugiumeni. Falsă monografie", semnat de una dintre emblemele Radioului public, Paul Grigoriu.

Vizitatorii care au trecut miercuri pragul Târgului Internaţional Gaudeamus, organizat de Radio România, au fost interesaţi de literatura ţărilor nordice care, anul acesta, sunt invitate de onoare: Danemarca, Islanda, Finlanda, Suedia şi Norvegia.

"Vizitatori am avut destul de mulţi, foarte interesaţi de biblioteca noastră şi de autorii traduşi în România", a declarat Carmen Grigoraş, asistenta culturală a Ambasadei Finlandei la Bucureşti.

Joi, cei care vor veni la Târgul Internaţional de Carte "Gaudeamus", se vor putea întâlni cu scriitorii Crina Decuseară Bocşan, Aurel Storin, Xenia Buksha din Rusia şi Andrea Bajani din Italia.

Citiţi şi: Programul zilei la Târgul Gaudeamus, 21 noiembrie 2013.

Mai multe ştiri despre Târgul "Gaudeamus", ediţia 20, 20-24 noiembrie 2013, pe portalul nostru dedicat exclusiv evenimentului.


Etichete Gaudeamus 20Ştiri BucureşticartetârgRadio RomânialansarevolumeRomexpocultură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live