Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

29 Martie 2017
Vizualizari: 819
Comentează add

Evenimentul este organizat de Uniunea Europeană de Radio – EBU și Radio România prin Departamentul Studiourilor Regionale a Centrul de Presă al SRR, în perioada 30-31 martie 2017.

Eveniment EBU-Radio România, la București: Radiourile publice regionale

radio-romania

Cum pot radiourile publice regionale să fie mai aproape de ascultătorii lor? Aceasta este întrebarea la care vor încerca să găsească răspuns, la București, reprezentanți ai posturilor publice de radio din Europa și România, precum și reputați specialiști EBU.

Evenimentul, organizat de Uniunea Europeană de Radio – EBU și Radio România prin Departamentul Studiourilor Regionale, va avea loc la Centrul de Presă al Societății Române de Radiodifuziune, în perioada 30-31 martie 2017.

Ovidiu Miculescu, Președinte Director-General Radio România, Graham Dixon/ Directorului Departmentului Radio EBU și Laurent Marceau, coordonatorul seminarului, îi vor invita pe participanți să gasească răspunsuri la câteva dintre provocările pieței media regionale actuale în contextul noilor dezvoltărilor tehnologice și a schimbării obiceiurilor de consum media.

Implicarea Rețelei Studiourilor Regionale din țara noastră în găzduirea și organizarea acestui eveniment de importanță europeană reprezintă o recunoaștere a rolului și importanței Radio România în peisajul media național și internațional.


Etichete radiourile publice regionaleebuseminarevenimentbucurestiradio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live