Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bujancă

10 Februarie 2021
Vizualizari: 274
Comentează add

Angajații Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babeș” au muncit zi si noapte pentru a face față fluxului mare de pacienți, iar rezultatul acestei activități duce la epuizare.

Evaluare psihologică pentru medicii din Timiş

alina-bujanca

       Foto: Arhivă.

La un an de la primul caz de Covid 19 apărut în vestul țării, în premieră natională, Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babeș” din Timisoara a lansat un proiect de evaluare a cadrelor medicale din punct de vedere al epuizării fizice si al stresului profesional.

Conducerea unității medicale a declarat că, timp de un an angajații spitalului au muncit zi si noapte pentru a face față fluxului mare de pacienți, au lucrat ore suplimentare si nu au beneficiat integral de concedii, iar rezultatul acestei activități susţinute se exprimă prin epuizare fizică și emotională.

Pentru a evalua amploarea acestei situații,psihologul clinician din cadrul spitalului a demarat un proces de evaluare prin intermediul chestionarelor care vor fi aplicate în toate compartimentele unității pentru a se identifica situațiile particulare la nivelul fiecărei sectii.

Potrivit managerului spitalului, dr. Cristian Oancea, în urma rezultatelor se vor căuta soluții pentru îmbunătățirea calității vieții și a stării psihoemoționale a corpului medical.


Etichete psihologicmedicTimișoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live