Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Alegeri parlamentare 2020. Dezbateri electorale Vineri, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

1 Aprilie 2020
Vizualizari: 260
Comentează add

Președintele României, Klaus Iohannis, a menționat că de la începutul epidemiei s-au dat peste 78.000 de amenzi.

Evaluare a măsurilor de siguranță și ordine publică

oana-bala

    Klaus Iohannis. Foto. presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a atras atenția, după ședința de evaluare a măsurilor de siguranță și ordine publică, instituită din cauza epidemiei de coronavirus, că legile se respectă și nu se discută.

Şeful statului a amintit din nou că toate restricțiile au fost impuse pentru protejarea sănătății populației și că persoanele care nu le respectă vor fi amendate.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că toate măsurile luate până acum de autorități au fost pentru a proteja sănătatea populației din România, dar și pentru a înlesni munca personalului medical.

Şeful statului a remarcat că cei mai mulți români au înțeles că legile se respectă, în special în stare de urgență, și a subliniat că este necesar să se facă acest lucru în continuare. În caz contrar, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale.

Președintele României a menționat că de la începutul epidemiei s-au dat peste 78.000 de amenzi.

"Legea este clară, este pentru protecția oamenilor, pentru protecția medicilor. Cine nu o respectă va fi amendat. Şi, în final, dragi români, repet ce am spus în fiecare apariție a mea: respectați normele de conduită, păstrați distanța, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați, respectați normele impuse de autorități. Vă doresc multă sănătate!", a încheiat Klaus Iohannis.

La şedinţa de evaluare de la Palatul Cotroceni, a treia din această săptămână, au fost prezentate măsurile de siguranță și de ordine publică, în contextul epidemiei COVID-19.

(S.S.)


Etichete Klaus Iohannismăsuriurgențăamenzi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live