Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Constantin Paşol, Argeş

20 Aprilie 2015
Vizualizari: 1751
Comentează add

Deţinutul condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, a părăsit punctul de lucru de la Liceul Tehnologic, Mioveni.

Evadat de la penitenciarul Colibaşi

constantin-pasol-arges

Foto: Arhivă. 

Un deţinut în vârstă de 23 de ani, care executa o pedeapsă de şase ani de închisoare la Penitenciarul de maximă siguranţă Colibaşi, Argeş a evadat astăzi de la un punct de lucru din oraşul Mioveni.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş, a transmis  într-un comunicat al Penitenciarului Colibaşi.
 
Deţinutul  condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, cu domiciliul în localitatea Băiculeşti, sat Măniceşti, judeţul Argeş, clasificat în regim închis, a părăsit punctul de lucru exterior la care era repartizat, din cadrul Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni.  

Etichete Ştiri CentrudeţinutpedeapsăpenitenciarColibaşiArgeşBăiculeştiLiceului Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live