Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 02 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

15 Septembrie 2014
Vizualizari: 1542
Comentează add

Biroul israelian de Luptă împotriva Terorismului atrage atenţia asupra unor posibile atacuri ale organizaţiei Statul Islamic în Europa.

Europa "ar putea fi atacată de ISIS"

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

 Militanţi ai grupării Statul Islamic din Irak şi Levant. Foto: captură youtube.com.

Biroul de Luptă împotiva Terorismului a avertizat cetăţenii israelieni care călătoresc sau se află în Europa fiind menţionat pericolul pe care-l reprezintă jihadul mondial.

Au fost luate măsuri specifice la misiunile diplomatice ale statului Israel şi la obiectivele simbol pentru evrei.  
 
Biroul de Luptă împotiva Terorismului a avertizat astăzi cetăţenii israelieni care călătoresc sau se află în Europa fiind menţionat pericolul pe care-l reprezintă jihadul mondial, inclusiv membri ai organizaţiei Statul Islamic, care au revenit din Siria şi Irak unde au fost instruiţi să comită atacuri, aşa cum a fost recent la Bruxelles.
 
Avertismentul Biroului de Luptă împotriva Terorismului atrage atenţia asupra perioadei dinaintea sărbătorii Noului An Evreiesc, care începe în 24 septembrie. 
 
Totodată, au fost transmise dispoziţii pentru măsuri specifice la misiunile israeliene din lumea întreagă sau obiective-simbol pentru evrei. 
 
Avertizarea de călătorie în Europa Occidentală, dar şi în Peninsula Sinai are în vedere intensificarea ameninţărilor cu atacuri teroriste împotriva turiştilor. 
 
Avertizarea este valabilă şi pentru Turcia. 
 
Pe lângă Statul Islamic există şi alte organizaţii teroriste în atenţia forţelor de securitate precum Hezbollah şi Hamas şi o posibilă implicare a Iranului.

Etichete Biroul de Luptă împotiva TerorismuluiISISjihadIsraelevreiNoul An EvreiescPeninsula SinaiTurciaHezbollahHamasIran

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live