Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Marţi, 22 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Mai 2015
Vizualizari: 916
Comentează add

Ambarcaţiunile traficanţilor care transportă imigranţi pe Marea Mediterană ar trebui capturate şi distruse, a declarat comisarul european pentru imigraţie Dimitris Avramopoulos.

Europa a declarat război traficanţilor de persoane din Marea Mediterană

radiojurnal

Foto: captură youtube.com.

Europa a declarat război traficanţilor care transportă imigranţi pe Marea Mediterană; bărcile acestora ar trebui capturate şi distruse - a declarat astăzi, la Varşovia, comisarul european pentru imigraţie Dimitris Avramopoulos.

Oficialul a precizat că executivul european va elabora, până la sfârşitul lunii mai, un plan de acţiune ce va include măsuri pentru combaterea traficului cu fiinţe umane.

Dimitris Avramopoulos s-a întâlnit în capitala poloneză cu directorul agenţiei europene pentru supravegherea frontierelor, Fabrice Leggeri, pentru a discuta misiunile de control al frontierei în Marea Mediterană, "Triton" şi "Poseidon", care pot să efectueze operaţiuni de salvare pe mare.

Miniştrii de externe şi ai apărării din Uniunea Europeană au convenit luni asupra lansării unei operaţiuni navale fără precedent vizând combatarea traficului de imigranţi în Mediterana.  


Etichete Uniunea EuropeanăMarea ;mediterană"Triton""Poseidon"traficanţicomisarul european pentru imigraţie Dimitris Avramopoulosoperaţiuni de salvare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live