Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Cîrnu

14 Iunie 2016
Vizualizari: 1026
Comentează add

Atmosfera s-a liniștit în orașele care găzduiesc meciuri. Forțele de ordine și-au întărit dispozitivele, iar la intrarea în stadioane, supoterii sunt controlati cu maxima atentie.

Euro 2016 - Ziua a cincea

catalin-cirnu

Supoterii sunt controlati cu maxima atentie. Foto: Cătălin Cîrnu

Atmosfera s-a liniștit în orașele care găzduiesc meciuri la turneul final. Forțele de ordine și-au întărit dispozitivele de securitate, iar la intrarea în stadioane, supoterii sunt controlați cu maximă atenție.

ZIUA a-5-a la Euro 2016

Austria și Ungaria se întâlnesc pe stadionul din Bordeaux, într-un episod extras din istoria fostului imperiu. Ambele echipe au venit în Franța cu moralul zdruncinat după ultimele repetiții. Ungaria a fost învinsă cu 2-0 de Germania, iar Austria a pierdut la același scor amicalul cu Olanda, marea absentă a turneului final.

Portarul maghiar Gabor Kiraly este aproape să scrie un record de longevitate. În cazul în care va juca astăzi, el devine la 40 de ani și două luni cel mai vârstnic fotbalist prezent la o ediție a Campionatului European. Austria bifează doar a doua prezență la un Euro, după premiera consemnată în 2008 când a obținut biletul grație statutului de țară organizatoare.

Tot astăzi, dar de la ora 22, Portugalia și Islanda închid etapa grupelor cu o confruntare pe Geoffroy-Guichard, arena verzilor din Saint Etienne unde este așteptat Cristiano Ronaldo, catalogat ca un fotbalist complet și un actor desăvârșit de către selecționerul islandez Lars Lagerbäck. Atacantul lui Real Madrid revine pe teren, la distanță de trei săptămâni după ce a marcat penaltyul câștigător în finala Ligii Campionilor. Este concentrat și într-o formă foarte bună, a replicat Fernando Santos, antrenorul Portugaliei.

Dacă tradiția se respectă, cele două echipe ar putea modifica de multe ori tabela de marcaj. În ultimele 2 confruntări din preliminariile lui Euro 2012, s-au înscris 12 goluri, dar de fiecare dată victoriile au revenit lusitanilor.


Etichete Euro 2016dispozitive de securitateAustriaUngariaBordeauxsuporteri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live