Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

EuranetPlus

Autor

Eugen Cojocariu

1 Aprilie 2013
Vizualizari: 18723
Comentează add

EuranetPlus este un proiect de coproducţii radiofonice internaţionale prin care se produc şi difuzează în perioada 2013-2016 emisiuni cu tematică europeană.

EuranetPlus

eugen-cojocariu

EuranetPlus este un proiect de coproducţii radiofonice internaţionale prin care se produc şi difuzează, în perioada 2013-2016 emisiuni, cu tematică europeană, cu finanţare de la Direcţia Generală Reţele de Comunicare, Conţinut şi Tehnologie a Comisiei Europene.

Societatea Română de Radiodifuziune participă la proiect prin materiale jurnalistice în limba română (actualităţi, interviuri, reportaje, dezbateri, anchete pe stradă, magazine, documentare) produse de Radio România Actualităţi (inclusiv Redacţia Informaţii), Radio România Cultural, Radio România Regional, Radio România Antena Satelor, Radio România Internaţional.

EuranetPlus este o continuare a proiectului Euranet, desfăşurat în perioada 2008-2012, şi la care SRR a participat cu materiale jurnalistice realizate de Redacţia Informaţii, Radio România Cultural şi Radio România Internaţional.

Agenda europeană  
Europa la zi
Vocile Europei Europa practică

Etichete EuranetPlusCESRRRRARRIRRCcoproducţii radiofoniceagenda europeanăeuropa la zivocile europeieuropa practică

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live