Ascultă Radio România Actualitaţi Live

EuranetPlus

EuranetPlus este un proiect de coproducţii radiofonice internaţionale prin care se produc şi difuzează în perioada 2013-2016 emisiuni cu tematică europeană.

EuranetPlus

Articol de Eugen Cojocariu, 01 Aprilie 2013, 15:30

EuranetPlus este un proiect de coproducţii radiofonice internaţionale prin care se produc şi difuzează, în perioada 2013-2016 emisiuni, cu tematică europeană, cu finanţare de la Direcţia Generală Reţele de Comunicare, Conţinut şi Tehnologie a Comisiei Europene.

Societatea Română de Radiodifuziune participă la proiect prin materiale jurnalistice în limba română (actualităţi, interviuri, reportaje, dezbateri, anchete pe stradă, magazine, documentare) produse de Radio România Actualităţi (inclusiv Redacţia Informaţii), Radio România Cultural, Radio România Regional, Radio România Antena Satelor, Radio România Internaţional.

EuranetPlus este o continuare a proiectului Euranet, desfăşurat în perioada 2008-2012, şi la care SRR a participat cu materiale jurnalistice realizate de Redacţia Informaţii, Radio România Cultural şi Radio România Internaţional.

Agenda europeană
Europa la zi
Vocile EuropeiEuropa practică
EuranetPlus în mediul online
Prezentarea EuranetPlus 02 August 2013, 10:25

EuranetPlus în mediul online

Cum puteţi accesa producţiile jurnalistice din cadrul proiectului EuranetPlus.

EuranetPlus în mediul online
Membrii EuranetPlus
Prezentarea EuranetPlus 02 August 2013, 10:21

Membrii EuranetPlus

Din EuranetPlus, Grup Economic de Interes European, fac parte 15 societăţi sau posturi de radio publice şi private,...

Membrii EuranetPlus