Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Joi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

18 Ianuarie 2021
Vizualizari: 326
Comentează add

În total, pentru cele trei centre, au fost inregistrate in platforma de programari 9.871 de persoane.

Etapa a doua a vaccinării în Hunedoara

ilie-pintea

 

În județul Hunedoara, de la ora  08:00 se deschid centrele de vaccinare de la Deva (Centrul Cultural Dragan Muntean), Hunedoara (Sala de sport Liceul Traian Lalescu si Petrosani (Sala de sport Scoala nr. 7). Potrivit datelor Direcției județene de Sănătate Publică, în acest moment toate locurile pentru centrele de la Deva si Hunedoara au fost ocupate pana in data de 28 ianuarie, iar la Petrosani probabil se vor ocupa in cursul zilei.
 
În total, pentru cele trei centre, au fost inregistrate in platforma de programari 9.871 de persoane. La aceasta ora sunt  4.296 de persoane vaccinate in judet, incepand cu data de 30 decembrie, adică aproape 40 la sută din numărul cadrelor medicale din județ, care au beneficiat de imunizare în prima etapă a vaccinării.
 
Astăzi ajunge în județ cel mai mare transport cu doze de vaccin, respectiv 2.760 de doze (460 de flacoane), care vor fi distribuite la centrele de vaccinare pentru populatie si la cele din unitatile spitalicesti, care vor continua vaccinarea personalului medical la prima vaccinare si vor începe administrarea celei de-a doua doze de rapel.
 
(PH)
 

Etichete vaccinareHunedoara(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live