Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ACCENTE EUROPENE (R) Joi, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

18 Februarie 2019
Vizualizari: 1143
Comentează add

Reprezentanta României la concursul Eurovision 2019, care va avea loc la Tel Aviv, în Israel, în luna mai, este Ester Peony cu piesa "On a Sunday".

Ester Peony, reprezentanta României la concursul Eurovision 2019

florin-lepadatu

 

Reprezentanta României la concursul Eurovision 2019, care va avea loc la Tel Aviv, în Israel, în luna mai, este Ester Peony cu piesa "On a Sunday".

Duminică seară, la finala naţională au concurat 12 piese.

În premieră, un juriu internaţional şi telespectatorii au decis câştigătorul Eurovision-România.

Pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti au urcat două câştigătoare Eurovision, Netta şi Emmelie de Forest, iar seria recitalurilor a fost completată de Inis Neziri, laureată a marelui trofeu Cerbul de Aur 2018.

În timpul finalei, dar şi al spectacolului susţinut de invitaţi atmosfera în sală a fost incendiară, după cum relatează reporterul RRA Camelia Banţa: "O sală arhiplină, un public majoritar tânăr, dar prezent pentru a-şi susţine vocal cu pancarte şi steguleţe concurentul preferat.

Este, într-adevăr, acea seară de gală pe care organizatorii Televiziunii Române o promiteau mai devreme, susţinută de şarmul celor trei prezentatori şi completată cu profesionalism de tot ce înseamnă sunet ori elemente de tehnică multimedia."


Etichete Eurovision

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live