Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE Joi, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, Ierusalim

20 Martie 2019
Vizualizari: 1758
Comentează add

Ester Peony, reprezentanta României la concursul Eurovision de la Tel Aviv, se află în Israel, unde a filmat postcardul - ilustrata pentru competiţia finală.

Ester Peony: Eurovisionul înseamnă mult pentru mine

dragos-ciocarlan-ierusalim

Ester Poeny

Ester Peony, reprezentanta României la concursul Eurovision de la Tel Aviv, se află în Israel, unde a filmat postcardul - ilustrata pentru competiţia finală.

Într-o declaraţie pentru Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune acordată corespondentului nostru Dragoş Ciocârlan, Ester Peony a vorbit despre participarea ei la această prestigioasă competiţie internaţională din Israel.

Ester Peony: Eurovisionul înseamnă mult pentru mine. Îl consider o oportunitate foarte mare şi sunt sigură că voi avea o prestaţie extraordinară la Tel Aviv. Pentru mine, este o oportunitate majoră pentru a mă lansa, pentru a-mi dovedi creativitatea, pentru a fi celebră şi sunt foarte bucuroasă să fac parte din acest uriaş show. Sunt sigură că totul va fi în regulă şi că România va fi mândră de mine.

Am ajuns în urmă cu câteva zile. Am văzut zgârie-norii, iar asta m-a făcut să mă simt atât de mică. Ador ţara voastră, iubesc Tel Aviv-ul. Am mers să filmăm o carte poştală pentru România, în Munţii Hermon, unde este zăpadă. Mi-a plăcut priveliştea, îmi place de israelieni. Echipa a fost incredibilă şi sunt sigură că, atunci când voi reveni, voi vizita mai mult. Este o competiţie majoră. I-am văzut pe toţi ceilalţi concurenţi, cu toţii sunt foarte buni şi sper că cel mai bun va câştiga.


Etichete eurovisionester peony

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live