Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

29 Noiembrie 2021
Vizualizari: 456
Comentează add

Preşedintele Joe Biden va face declaraţii de presă cu privire la noua variantă şi răspunsul SUA luni, 29 noiembrie, la Casa Albă, informează oficialii americani.

Este nevoie de 2 săptămâni pentru obţinerea informaţiilor despre Omicron

sergiu-stet

  Foto: www.who.int.

Consilierul principal pe probleme de boli infecţioase de la Casa Albă, Anthony Fauci, i-a spus preşedintelui american, Joe Biden, că va dura aproximativ două săptămâni până la obţinerea unor informaţii complete despre noua variantă de coronavirus, Omicron,
 
Agenția Reuters amintește că noua mutație a SARS-CoV-2 a fost detectată iniţial în Africa de Sud şi a provocat trepidaţii pe pieţele financiare şi introducerea unor noi restricţii de călătorie.
 
Întors la Washington după ce a sărbătorit Ziua Recunoştinţei, Joe Biden a fost informat de către echipa sa de răspuns la pandemia de COVID-19 că noua variantă de coronavirus va ajunge şi în Statele Unite, în ciuda interdicţiilor de călătorie.
 
Anthony Fauci a declarat că, în opinia sa, vaccinurile existente oferă "un grad de protecţie împotriva cazurilor grave de COVID-19" şi a recomandat vaccinarea americanilor şi cu doza suplimentară de vaccin. Preşedintele Biden va face declaraţii de presă cu privire la noua variantă şi răspunsul SUA luni, la Casa Albă, informează oficialii americani. 

Etichete Anthony FauciJoe BidenOmicron

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live