Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

8 Decembrie 2021
Vizualizari: 1438
Comentează add

”Este aproape sigur că nu este mult mai gravă decât Delta”, a afirmat Anthony Fauci, consilier al Casei Albe pentru criza sanitară.

”Este aproape sigur că nu este mult mai gravă decât Delta”

florin-lepadatu

Anthony Fauci. Foto: niaid.nih.gov

Este ”aproape sigur” că varianta Omicron nu provoacă cazuri mai grave de COVID-19 decât Delta, a declarat marţi pentru France Presse cunoscutul om de ştiinţă american Anthony Fauci, adăugând că va trebui aşteptat încă ”două săptămâni cel puţin” pentru a şti dacă aceasta este chiar mai puţin periculoasă.

”Este aproape sigur că nu este mult mai gravă decât Delta”, a afirmat Anthony Fauci, consilier al Casei Albe pentru criza sanitară. ”Există unele semne ce arată că ar putea fi chiar mai puţin severă”, a adăugat el în cursul unui interviu telefonic acordat agenţiei franceze de presă.

”Cred că va lua încă două săptămâni cel puţin în Africa de Sud, iar apoi când vom avea mai multe infecţii în restul lumii se va şti mai clar, dar s-ar putea să ne ia mai mult timp pentru a vedea nivelul real de gravitate”, a subliniat el.

Datele provenite din Africa de Sud nu trebuie suprainterpretate, a avertizat dr. Fauci, indicând că populaţia acestei ţări are particularitatea de a fi foarte tânără.

Dar noua variantă este cu toate acestea ”în mod clar mult mai contagioasă”, probabil mai mult decât Delta, a afirmat el, conform Agerpres.


Etichete Anthony Fauci

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live