Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

27 Octombrie 2021
Vizualizari: 240
Comentează add

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că este nevoie de o discuţie faţă în faţă cu USR.

Este nevoie „de o discuţie faţă în față cu USR”

-

 Florin Cîţu. Foto. gov.ro

Realizator: Preşedintele PNL, premierul interimar Florin Cîțu, consideră că este nevoie de o discuție față în față cu cei de la USR pentru a vedea cum poate fi refăcută coaliția de guvernare. El consideră că după această întâlnire se poate cere în interiorul PNL o flexibilizare a poziției premierului desemnat Nicolae Ciucă.

Florin Cîţu: Trebuie să fie o discuție cu cei de la USR. Vedem în ce direcție ar putea să meargă refacerea acestei coaliții și apoi, bineînțeles, putem să mergem în partid să cerem pe acea variantă o flexibilizare. Dar în acest moment lucrurile sunt puse invers. Domnul premier desemnat, Nicolae Ciucă, are nu numai disponibilitatea, dar are și atributul de a discuta cei de la USR. Bineînţeles că, dacă este nevoie şi dacă cei de la USR sunt de acord, va fi însoţit de o delegaţie a PNL condusă de mine. Dar trebuie să vedem dacă cei de la USR ar accepta această variantă, şi după această discuţie putem să vedem în ce formă refacem coaliţia. Dar e nevoie de această discuţie faţă în faţă, bărbătește, curajos, onest, să ne spunem ce avem de spus.

Realizator: Florin Cîțu crede că această întâlnire trebuie să aibă loc cât mai repede posibil - ne-a transmis redactorul RRA  Andrei Șerban.


Etichete (ii)discutieusrcitu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live