Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

22 Februarie 2021
Vizualizari: 130
Comentează add

Este aşteptată cea de-a zecea tranșă de vaccin de la compania Pfizer-BioNTech.

Este aşteptată cea de-a zecea tranșă de vaccin

florin-lepadatu

   Foto: gov.ro.

Luni este aşteptată pe aeroporturile Otopeni, și pe cele din Cluj-Napoca și Timișoara cea de-a zecea tranșă de vaccin de la compania Pfizer-BioNTech, respectiv 201.240 de doze.

Comunicatul Centrului Național privind Vaccinarea amintește că transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră.

Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă.

Procesul de vaccinare continuă așadar în centrele din București, cât și cele din țară.

Se vor utiliza atât doze recepționate de România în tranșa curentă, cât și din cele anterioare pe baza solicitărilor transmise la Centrul Național și la cele regionale de depozitare.

Peste 800.000 de români s-au vaccinat până duminică, aproape 28 de mii de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate doar în ultimele 24 de ore.

Ministerul Educației afirmă că este posibil ca vaccinarea prioritară a personalului din sistemul de învățământ să demareze chiar de săptămâna viitoare și că o decizie în acest sens urmează să fie luată luni, potrivit Rador.


Etichete vaccin

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live