Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

EuranetPlus

Autor

Alis Georgescu

13 Octombrie 2015

Programul Erasmus pentru tinerii antreprenori vă oferă şansa de a învaţa tot ce trebuie să ştiţi despre deschiderea unei afaceri în cazul în care nu aveţi experientă

Erasmus pentru tinerii antreprenori Erasmus pentru tinerii antreprenori - Conține audio

alis-georgescu

 

Acest program permite tinerilor antreprenori să petreacă până la 6 luni de muncă alaturi de un antreprenor experimentat dintr-un alt stat Uniunii Europene, pentru a învaţa cum să îşi dezvolte şi să îşi îmbunătăţească propria lor afacere.

Pentru fiecare lună petrecută în schimbul de experienţă se primeşte o bursă de la Comisia Europeana,– 50% din valoarea bursei se primeşte la plecare şi cealaltă parte la întoarcere. În acest interval beneficiarul programului primeşte şi o sumă de bani care să-i acopere cheltuielile.

Tinerii sunt interesaţi să acumuleze experienţă în domenii ca IT, consultanţă financiară şi turism.Programul Erasmus pentru tinerii antreprenori se adresează persoanelor care intenţionează să înfiinţeze o întreprindere şi antreprenorilor care au înfiinţat o întreprindere de mai puţin de trei ani.

La înscrere canditadul trebuie să prezinte un plan de afacere concret şi nu există limită de vârstă. Tinerii antrepernori care participa la program trebuie sa indeplineasca si alte criterii pentru a fi acceptati.

Să fie persoane hotarate să înceapă o afacere, indiferent de domeniu. De asemenea, este important aibă o educaţie şi experienţă profesională solide.

„Erasmus pentru tinerii antreprenori” este finanţat de Comisia Europeană şi este derulat în toate cele 28 de ţări ale spaţiului comunitar.
 
AUDIO:

Etichete afacereCE,antreprenorexperienţăeducaţie

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live