Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Moţatu

29 Martie 2018
Vizualizari: 1521
Comentează add

Societatea Engie România va aplica o creştere de preţ cauzată de corecţiile aplicate pentru perioada 2016-2018,când preţul practicat a fost mai mic decât costurile pentru furnizare

Engie scumpeşte gazele naturale de la începutul lunii viitoare

sorin-motatu

 

Preţurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la clienţii casnici rămân aceleaşi, de la 1 aprilie, cu excepţia clienţilor Engie, potrivit Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.

Societatea Engie România va aplica o creştere de preţ cauzată de corecţiile aplicate pentru perioada 2016 - 2018, când preţul practicat a fost mai mic decât costurile aferente furnizării, ceea ce înseamnă o creştere de 1,2 bani/ kWh, de la 11,8 la 13 bani /kWh. 

ANRE reaminteşte că există cadrul legal care permite tuturor consumatorilor să îşi aleagă furnizorul de gaze. Procesul de schimbare a furnizorului este gratuit şi nu implică modificări de ordin tehnic.

ANRE a pus la dispoziţie, pe pagina sa de internet, o aplicaţie web de comparare a preţurilor gazelor naturale, al cărui scop este să permită compararea preţurilor de furnizare şi a condiţiilor oferite de furnizorii de gaze naturale.   


Etichete ANREgaze naturalepreţmetru cubkwhcaloricăcasnicfurnizor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live