Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Miercuri, 17 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

31 Octombrie 2018
Vizualizari: 647
Comentează add

În semn de apreciere pentru susţinerea acordată Armatei de către postul public de radio, la cei 90 de ani de aniversare, SMAp va conferi "Emblema de onoare".

Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării pentru Radio România

radu-dobritoiu

Şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ionel Ciucă, va conferi mâine, 1 noiembrie, "Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării" Societăţii Române de Radiodifuziune. Înalta distincţie va fi oferită într-o ceremonie programată, la ora 18.00, în Foaierul Sălii Radio.

Cu această ocazie vor primi "Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării" mai mulţi jurnalişti Radio România în semn de recunoaştere a susţinerii Armatei României, cu prilejul împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea Societăţii Române de Radiodifuziune.

Reamintim că ieri, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea Direcţiei de Informare şi Relaţii publice a MApN, ministrul Mihai Fifor a conferit “Emblema de Merit Partener pentru Apărare clasa I” postului Radio România Actualităţi în semn de apreciere pentru sprijinul constant oferit în promovarea imaginii Armatei României. Înalta distincţie a fost conferită cu prilejul aniversării a 90 de ani de la înfiinţarea postului public de radio.

Ministerul Apărării Naţionale a conferit, tot ieri, "Emblema de Onoare a Armatei", colegilor Ruxandra Săraru şi Radu Dobriţoiu.

Emblema de merit „Partener pentru Apărare”

Această emblemă este conferită cetățenilor și instituțiilor din țară și străinătate, persoane fizice sau juridice, pentru contribuții deosebite la susținerea activităților armatei. Clasa emblemei de merit este apreciată în funcție de importanța activității desfășurate.

Calasa I este cea mai înaltă distincţie în rândul emblemelor de merit „Partener pentru Apărare”.

Radio România Actualităţi este singura instituţie media care a primit această înaltă distincţie până la data de 1 noiembrie 2018.

Emblema de onoare a Armatei

Emblema de Onoare a Armatei este cea mai înaltă distincţie ce poate fi oferită de Armata României şi este conferită de ministrul apărării naţionale. Urmează, ca precădere, Emblema Statului Major al Apărării, conferită de şeful Statului Major al Apărării. Urmează ca precădere a importanţei emblemele de onoare oferite de categoriile de forţe din cadrul Statului Major al Apărării.

Emblema de onoare a SMAp

Emblema de onoare a Statului Major al Apărării se acordă instituţiilor şi persoanelor care au sprijinit Armata României. "Emblema de onoare" a SMAp este conferită de şeful Statului Major al Apărării.


Etichete RRA 90Emblema de Onoare SMAPSRR emblema Onoare SMApRadu DobritoiuRuxandra Sararu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live