Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

20 Ianuarie 2022
Vizualizari: 287
Comentează add

Efectivele de Poliţie şi Jandarmerie au fost suplimentate în zona staţiilor de metrou, la interior şi exterior, în scopul asigurării unui flux normal.

Efectivele de Poliţie şi Jandarmerie au fost suplimentate

florin-lepadatu

Politia Rutieră. Foto: facebook.com/ministeruldeinterne

Efectivele de Poliţie şi Jandarmerie au fost suplimentate în zona staţiilor de metrou, la interior şi exterior, în scopul asigurării unui flux normal, pentru prevenirea incidentelor şi aglomerărilor, având în vedere greva angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti şi în contextul pandemiei de COVID-19, se arată într-un comunicat al Prefecturii Capitalei.

Alte măsuri dispuse joi de prefectul Alexandra Vacaru, directorul general al Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, şi şeful Jandarmeriei Bucureşti, Ionel Stegăroiu, sunt suplimentarea efectivului de Poliţie Rutieră, care împreună cu Poliţia Locală asigură fluidizarea traficului în principalele intersecţii, precum şi informarea cetăţenilor aflaţi în staţiile STB, prin echipajele de Poliţie şi Jandarmerie, cu privire la situaţia generată de grevă.

Totodată, Metrorex a informat cu privire la utilizarea întregii flote de trenuri, disponibilă pentru a prelua un flux cât mai mare de călători şi pentru reducerea timpilor de aşteptare în staţii, ne- a relatat reporterul RRA, Alex Buzică.


Etichete traficamenzipolițierutierrazie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live