Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 August 2018
Vizualizari: 582
Comentează add

Declaraţia a fost făcută astăzi de ministrul de resort, Bogdan Trif, invitat la rubrica "Apel Matinal", de la Radio România Actualităţi.

Efectele voucherelor de vacanţă, analizate la ministerul Turismului Efectele voucherelor de vacanţă, analizate la ministerul Turismului - Conține audio

radiojurnal

Ministrul turismului, Bogdan Trif. Foto: Agerpres.

Ministerul Turismului va face o analiză la sfârşitul anului cu privire la efectele implementării sistemului voucherelor de vacanţă, pentru a decide dacă măsura va fi menţinută şi anii următori.

Declaraţia a fost făcută astăzi de ministrul de resort, Bogdan Trif, invitat la rubrica "Apel Matinal", de la Radio România Actualităţi.

Bogdan Trif: Vorbim de aproape 400 de milioane de euro care au fost infuzaţi în sistemul turistic din România. Vorbim de un ajutor direct dat la aproape 1,2 milioane de români care beneficiază de aceste tichete de vacanţă.

Să nu uităm că fiecare tichet de vacanţă are o valoare de 1.450 de lei, bani care pot fi cheltuiţi doar în România.

Deci, prin această măsură ajutăm atât oamenii, cât şi sectorul turistic din România. O să facem o analiză la sfârşitul anului, vom vedea exact care a fost efectul acestor vouchere şi vom gândi, în funcţie de acest rezultat, dacă vom menţine acest sistem sau îl vom îmbunătăţi.

Important este că şi anul viitor românii o să beneficieze de aceste sume pentru a-şi petrece concediile în România.
 


Etichete ministrul turismuluiBogdan TrifApel matinal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live