Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (partide politice) Miercuri, 15 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

15 Iulie 2019
Vizualizari: 278
Comentează add

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a mers luni la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie pentru a discuta, printre altele, despre cazul Sorinei.

Efectele deciziilor instanţei privind adopţia Sorinei

florin-lepadatu

 Foto Gina Poenaru

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a mers luni la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie pentru a discuta, printre altele, despre cazul Sorinei, fetiţa adoptată de o famile româno-americană din Baia de Aramă.

Presa centrală a scris că procurorul de caz a reţinut paşaportul minorei fără a da explicaţii, deşi nici în cazul controlului judiciar prin care este interzisă părăsirea ţării, nu se reţine nici un document.

Bogdan Licu a declarat că el nu a intervenit niciodată într-o anchetă şi tot timpul a spus că niciun procuror-şef din ţară nu are dreptul să-i ceară unui coleg sau să îi indice ce să facă într-un dosar.

El a spus, însă, că orice şef este obligat să stie situaţia unui dosar în lucru, transmite redactorul RRA Diana Surdu.

Tot luni, Judecătoria Slatina a amânat pentru 18 iulie o decizie privind plecarea fetiţei cu familia adoptivă în Statele Unite, după ce autorităţile au intentat mai multe procese pentru a revizui adopţia internaţională sau a suspenda efectele deciziilor instanţei privind adopţia Sorinei.


Etichete Adopţii,copii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live