Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NUMAI MUZICA Vineri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2017
Vizualizari: 571
Comentează add

La Mamaia a început astăzi ediţia cu numărul 100 a Târgului de carte Gaudeamus

Ediţia cu numărul 100 a Târgului de carte Gaudeamus, la Mamaia

radiojurnal

Foto: facebook.com/radioromania.gaudeamus.

La Mamaia a început astăzi ediţia cu numărul 100 a Târgului de carte Gaudeamus, organizat de Radio România.

Un alt eveniment important este împlinirea a 50 de ani de când emite Radio Vacanţa.

Aceste sărbători vor fi marcate printr-o serie de concerte susţinute de Orchestrele Radio România, după cum aflăm de la directorul Centrului Cultural Media, Attila Vizauer.

Attila Vizauer: Ceea ce este important, dincolo de faptul că serbăm, este faptul că Radio România oferă evenimente culturale în această perioadă, pe malul mării, evenimente culturale foarte importante şi interesante, anul acesta, în cadrul Târgului Gaudeamus Litoral, cu un număr record de edituri, aşadar, o ofertă de carte extraordinară, pe care, evident, cei care sunt în Constanţa, cei care sunt la mare în această perioadă pot să o fructifice, iar tot cu această ocazie, Orchestrele Radio România organizează spectacole foarte frumoase, spectacole muzicale. Chiar astăzi, după deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus, care va avea loc la ora 17:00, după câteva ore, la ora 20:00, Orchestra Naţională Radio va fi pe scena din Piaţeta Perla şi va oferi un concert simfonic de mare popularitate, care merită savurat de către oricine, apoi, Corina Chiriac va fi invitata Big Bandului Radio, luni, iar marţi, Orchestra de Muzică Populară a Radioului va fi pe scenă. În fiecare zi, cum spuneam, la ora 20:00.

Realizator: Ca în fiecare vară, din programul Târgului de carte de pe litoral nu lipsesc proiectele tradiţionale: "Cărţile se întorc acasă", Poliţia Gaudeamus, Tombola Gaudeamus şi concursul Miss Lectura.


Etichete targul gaudeamus 100mamaialitoralconstantatargul de carte gaudeamusradio romaniaorchestrele radio romaniaradio vacantaattila vizauer

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live