Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE(Continuare) Duminică, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Martie 2015
Vizualizari: 1482
Comentează add

Ministrul finanţelor susține că economia românească ar putea înregistra o creştere cu trei procente, dacă cele două coduri, fiscal şi de procedură fiscală, ar fi modificate.

Economia românească "ar putea înregistra o creştere cu 3%"

radiojurnal

Ministrul finanțelor, Darius Vâlcov. Foto: gov.ro.

Economia românească ar putea înregistra o creştere cu trei procente, dacă cele două coduri - fiscal şi de procedură fiscală - ar fi modificate, susţine ministrul finanţelor Darius Vâlcov.

Schimbările ar trebui dublate, însă, pentru a avea efectul scontat - potrivit şefului de la finanţe - de măsuri suplimentare aplicate de ANAF pentru combaterea evaziunii fiscale.

De altfel, o altă consecinţă estimată de ministrul Darius Vâlcov ar fi şi creşterea puterii de cumpărare a populaţiei odată cu reducerea fiscalităţii, prin noile coduri aflate în prezent în dezbatere publică.

Ministrul finanţelor publice, Darius Vâlcov a făcut această declaraţie vineri la Timişoara, unde s-a întâlnit cu reprezentanţii mediului de afaceri la o dezbatere pe tema noilor coduri - fiscal şi de procedură fiscală.

Călin Popescu Tăriceanu propune "un armistiţiu pe noul Cod Fiscal ultraliberal"

Vineri, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a trimis o scrisoare deschisă parlamentarilor liberali prin care lansează invitaţia la ceea ce a numit "un armistiţiu pe noul Cod Fiscal ultraliberal" şi să îl voteze când va fi organizată procedura de vot.

PNL "nu este de acord cu adoptarea unui cod fiscal prin asumare"

De la Satu Mare, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a replicat că prin scrisoarea pe care Calin Popescu Tariceanu a transmis-o membrilor PNL, acesta s-a transformat în cităm ''purtator de cuvânt al PSD''.

Alina Gorghiu a anunţat şi că partidul pe care-l reprezintă nu va fi de acord niciodată cu adoptarea unui cod fiscal prin asumarea răspunderii Executivului.

Aflat în dezbatere publică, noul Cod fiscal prevede, intre altele, scăderea TVA.


Etichete cod fiscalDarius ValcoveconomiemodificareANAFTimisoaraevaziuneSenatCalin Popescu TariceanuAlina GhorghiuPNLPSDTVA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live