Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 29 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

7 Mai 2021
Vizualizari: 418
Comentează add

Economia SUA a adăugat 1,5 milioane de noi locuri de muncă în primele trei luni ale anului.

Economia americană se îndreaptă în direcţia corectă, consideră Joe Biden

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, a insistat vineri, 7 mai, că economia americană se îndreaptă în direcţia corectă, în ciuda raportului dezamăgitor privin ocuparea forţei de muncă pe luna aprilie.
 
Corespondentul BBC transmite că Joe Biden a mai spus că planul său de redresare economică a început să dea roade, dar necesită mai mult timp.
 
"Când am adoptat Planul American de Redresare, vreau să vă reamintesc că a fost proiectat să ne ajute pe durata unui an, nu pentru 60 de zile. Nu ne-am gândit niciodată că după 50-60 de zile totul va fi bine. Astăzi, avem dovezi că economia americană se îndreaptă în direcţia corectă, dar mai avem mult de mers. Per total, economia noastră a adăugat peste 1,5 milioane de noi locuri de muncă de când am preluat Biroul Oval până acum. Sunt cele mai multe locuri de muncă create în primele trei luni ale preşedinţiei SUA din istoria noastră", a declarat Joe Biden.
 
Planul de redresare prevede sprijinirea straturilor inferioare ale economiei, unde s-au pierdut 22 de milioane de locuri de muncă în timpul pandemiei de COVID-19. 

Etichete COVID-19Joe Bideneconomiemuncă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live