Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Campionilor Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Luminiţa Apostol

3 Mai 2018
Vizualizari: 993
Comentează add

Echipele de tenis de masă ale Coreei de Nord şi Coreei de Sud au refuzat să se confrunte la Campionatului Mondial şi au decis să se unească într-o singură echipă.

Echipele de tenis ale celor două Corei s-au unit

luminita-apostol

 Foto: pixabay.com.

Echipele de tenis de masă ale Coreei de Nord şi Coreei de Sud au refuzat să se confrunte în sferturile de finală ale Campionatului Mondial şi - cu acordul Federaţiei Internaţionale - au decis să se unească într-o singură echipă ce va juca în semifinale. Echipa celor două state coreene va juca în semifinală vineri, 4 mai, când va întâlni Japonia sau Ucraina.

Agenţia France Presse scrie că această decizie din domeniul sportului este o nouă dovadă a încălzirii relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări care, anterior, au defilat împreună la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din Coreea de Sud şi au prezentat o echipă comună la turneul feminin de hochei pe gheaţă.

Ultima decizia vine la aproape o săptămână după întâlnirea istorică dintre liderii celor două state coreene, care au anunţat sfârşitul războiului şi denuclearizarea peninsulei coreene. 


Etichete tenis de masăPhenianSeulCoreeapoliticădecizieping pong

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live