Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristian Matei

13 Iunie 2021
Vizualizari: 290
Comentează add

Echipajul Simone Tempestini / Sergiu Itu, a câștigat Raliul Argeșului, etapa a 5-a din cadrul Campionatului Național de Raliuri.

Echipajul Tempestini-Itu a câștigat "Raliul Argeșului"

cristian-matei

Foto: www.facebook.com/raliulargesuluidto

Echipajul Simone Tempestini / Sergiu Itu, a câștigat, la bordul unei Skoda Fabia R5, Raliul Argeșului, etapa a 5-a din cadrul Campionatului Național de Raliuri organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.


După probele speciale desfășurate vineri și sâmbătă pe trasee din nordul județului Argeș, lângă Câmpulung și pe Transfăgărășan, pe locul al doilea s-au clasat Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, care au concurat pe o Skoda Fabia Rally2.


Al treilea în Raliul Argeșului a sosit echipajul Dan Gîrtofan/Tudor Mârza, de asemenea la bordul unei Skoda Fabia Rally2.


Pe probele speciale, de ieri, de pe Transfăgărășan s-au consemnat și două accidente. O mașină s-a răsturnat, în timp ce o alta a ieșit în decor într-o zonă de filmare.

Unul dintre ocupanții mașinii răsturnate, pilotul Radu Benea, a fost transportat la spital, cu traumatism toraco-abdominal.

În cazul celeilalte mașini care a lovit glisiera de protecție și a doborât o cameră de filmare, nicio persoană nu a fost rănită.
 


Etichete raliul argesuluisimone tempestinisergiu itucampionatul national de raliuriSkoda Fabia R5traseeaccidentargessebastian barbubogdan iancu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live