Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ DE TOP Vineri, 26 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Catrinel Oprişiu

14 Octombrie 2014
Vizualizari: 1201
Comentează add

Echipa feminină de gimnastică a României s-a întors din China, unde s-a clasat pe locul patru. Larisa Iordache a câştigat două medalii de argint la individual compus și la sol.

Echipa feminină de gimnastică a României a revenit acasă

catrinel-oprisiu

Gimnasta Larisa Iordache cu cele două medalii de argint câştigate la CM de la Nanning, China. Foto: Catrinel Oprişiu.

Gimnasta Larisa Iordache a strălucit în probele Campionatelor Mondiale de la Nanning, China, de unde s-a întors cu două medalii de argint, adjudecate la individual compus și la sol.

Vedeta delegației României a declarat la sosirea la aeroportul Otopeni cã regretã faptul cã nu a câstigat o medalie de aur.

"Sunt multumiţã, sunt fericitã, dar îmi doream mai mult de la mine şi stiu cã puteam mai mult. Bineînţeles îmi doream aurul mondial. Toate medaliile sunt pretioase pentru mine, însã mi-o doream foarte tare pe cea de la individual compus. Îmi pare rãu cã nu a fost aur, pentru cã m-ar fi bucurat si mai tare'', a spus Larisa Iordache.

România a ocupat locul pareu în finala femininã pe echipe, fiind la un pas de bronzul care a intrat în posesia Rusiei.

Larisa Iordache a apreciat cã rezultatul pe echipe este bun si promitãtor.

"Este un bonus pentru noi, pentru cã am pornit cu o echipã nouã. Fetele au dat tot ce au putut din ele, le-am vãzut optimiste, s-au încurajat şi mã bucur foarte tare pentru lucrul acesta. Mã bucur cã am fãcut parte din aceastã echipã, pentru cã a foarte frumos sã fiu cea cu mai multã experienþã dintre ele, însã o aşteptãm şi pe Didi (Diana Bulimar - n.r.), pentru cã ea este un motor al echipei. Noi sperãm sã revinã cât mai repede posibil", a mai spus gimnasta.

Din echipa României au mai fãcut parte Andreea Munteanu, Anamaria Ocolişan, Alina Ştefania Stãnilã, Paula Cristina Tudorache şi rezerva Silvia Zarzu. 


Etichete gimnasticăNanningChinamedaliipodiumLarisa IordacheAndreea MunteanuAnamaria OcolişanAlina Ştefania StãnilãPaula Cristina TudoracheSilvia Zarzu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live