Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

14 Septembrie 2012

Din nou împreună în fiecare duminică dimineaţă de la ora 7,20

Echipa emisiunii Matinal cu Gabriel Basarabescu

Gabriel Basarabescu, realizatorul acestei emisiuni,  a lucrat la TVR, la Radio România Tineret,  la Redacţia Muzicală şi, actualmente este realizator la postul Radio România Actualităţi. În calitate de compozitor, Gabriel Basarabescu a scris muzica pentru spectacole de teatru şi de televiziune, începând încă din perioada în care era student la Conservatorul de Muzică "Ciprian Porumbescu" din Bucureşti, colaborând cu mari regizori ca: Alexandru Tocilescu, Cornel Todea, Mihai Măniuţiu, Tudor Mărăscu etc.

Leni Trandafir - producătorul emisiunii, Magda Stoicia - documentarist şi editor al paginii de internet a emisiunii şi Ion Toader - secretar de emisie întregesc echipa emisiunii.
 

Gabriel Basarabescu a realizat, în ultimii 7ani, emisiunea "Matinal de weekend", iar din septembrie 2012,  "Matinal" în fiecare duminică.

În total, din septembrie 2006, în cele peste 650 de ediţii "Matinal de weekend", au fost invitate peste 1.000 de personalităţi - având drept criteriu de selecţie - valoarea şi nu doar notorietatea.

Au fost oaspeti, pe calea undelor, în emisiune: miniştri, politicieni, politologi, istorici, actori, muzicieni, oameni de ştiinţă dar şi alţi români ce s-au remarcat în domeniile lor de activitate.

Contact: matinaldeweekend@radioromania.ro


Etichete Gabriel BasarabescuLeni TrandafirMatinal de weekendcontact

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live