Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU (sport si muzica) Miercuri, 17 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

15 Noiembrie 2018
Vizualizari: 949
Comentează add

Istoria românilor în 100 de momente esenţiale este parte a proiectului Eu aleg România derulat din anul 2014 de Studiourile Teritoriale Radio România.

eBook aniversar: Istoria românilor în 100 de momente esenţiale

radio-romania

Radio România vă invită vineri, 16 noiembrie, la ora 17:00, la standul România Centenar din cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus - Radio România, la evenimentul de lansare a eBook-ului Istoria românilor în 100 de momente esenţiale, realizat pentru a marca 100 de ani de la făurirea României Mari şi 90 de ani de la înfiinţarea Societăţii Române de Radiodifuziune.  

Marea Unire din 1918 a fost şi rămâne pagina cea mai importantă a istoriei româneşti şi, de aceea, acum, la aniversarea Centenarului, este mai mult decât necesar să reafirmăm valorile naţionale, să prezentăm cele mai importante momente din istoria poporului român, pentru că viitorul unei naţiuni este strâns legat de moştenirea trecutului, deoarece "un popor care nu îşi cunoaşte istoria e ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii" (Nicolae Iorga). 

Istoria românilor în 100 de momente esenţiale este parte a proiectului Eu aleg România derulat din anul 2014 de Studiourile Teritoriale Radio România.

Ediţia din acest an a proiectului prezintă imaginea unei naţiuni puternice, unite, demne şi independente, care contribuie şi astăzi la formarea patrimoniului mondial. 

eBook-ul Istoria românilor în 100 de momente esenţiale este realizat în limbile română şi engleză, de Radio România Regional cu sprijinul Editurii Casa Radio şi al Agenţiei de presă RADOR şi poate fi descărcat gratuit de pe site-ul www.romaniaregional.ro


Etichete eBook aniversar: Istoria românilor în 100 de momente esenţialegaudeamusradio romaniaromania centenarsrrromanie regional

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live